RALU Logistika generalni sponzor na malonogometnom turniru u Rugvici

ZAGREB, 13.01.2015. – Prošlog je tjedna, od 08. do 11. siječnja, održan 6. po redu zimski (odnosno ukupno 8. po redu) malonogometni turnir HORUGVIĆ-RALU 2015. u Rugvici.

Na ovogodišnjem turniru RALU je bio prisutan kao generalni sponzor turnira što ujedno predstavlja i početak gradnje dobrosusjedskih odnosa s Rugvicom u kojoj ćemo uskoro otvoriti Logističko-distributivni centar.
Malonogometni turnir je organiziran u 4 kategorije prema uzrstima od 8 do 14 godina, a ove je godine sudjelovala čak 51 ekipa iz cijele Hrvatske. Ovo natjecanje igračima omogućava da u sportskoj dvorani Osnovne škole Rugvica ugoste najbolje hrvatske klubove mladeži kao što su Dinamo, Zagreb, Lokomotiva ili Hrvatski dragovoljac.

„Suradnja s RALU logistikom nam je od ključne važnosti jer se u protivnom turnir ne bi mogao organizirati na ovako visokom nivou. Ovim se putem zahvaljujem RALU-u na suradnji kao i na financijskoj pomoći našem lokalnom u prošlogodišnjoj sezoni“, rekao je predsjednik nogometnog kluba Mato Čičak, te dodao kako je ovaj turnir od velike važnosti za općinu Rugvica, u kojoj inače nema mnogo događanja, pa predstavlja svojevrsni spektakl za ekipe koje sudjeluju. Na svakoj se utakmici na tribinama nađe između 300 i 400 navijača što je značajna brojka za ovakav tip događanja.

Inače, posebno je zanimljivo kako je prošle godine na turniru sudjelovao i igrač koji danas igra u poznatom engleskom klubu Chelsea, što daje naslutiti da se na ovom turniru skrivaju još brojne mlade nade nogometa koje će se tek otkriti.
 

13.1.2015.


Na Vrh Print Pošalji prijatelju