RALU Logistika pokreće logističko poslovanje i u Srbiji

ZAGREB, 15. lipnja 2016. – RALU Logistika preuzela je skladište pod kontroliranim temperaturnim uvjetima površine 8.000 m2 i pripadajuće zemljište od 75.000 m² u poslovnoj zoni u Ugrinovcima pored Beograda, koji joj omogućavaju daljnje brzo širenje logističkog kapaciteta na području Republike Srbije.

Zajedno s centrom u Zagrebu skladišne površine od 11.500 m2 i servisnog prostora veličine 1.500 m2 tvrtka je stvorila mogućnost pružanja vrhunske integrirane logističke usluge u području hladnog lanca – transporta, skladištenja, komisioniranja i distribucije na prodajna mjesta u više zemalja jugoistočne Europe.

„Vrhunska logistička usluga traži vrhunsku infrastrukturu, poslovne procese i najbolje ljude. Preuzimanjem logističkog centra u Beogradu omogućavamo našim klijentima logističko rješenje na području cijele regije uz najvišu razinu pouzdanosti korištenjem vlastite infrastrukture. Implementacija najsuvremenije procesne i informatičke tehnologije u Rugvici osigurava našim klijentima pouzdanu uslugu, uz optimalne cijene i uz potpuno osiguranje integriteta hladnog lanca tijekom cijelog logističkog procesa. U roku par mjeseci, pored primjene svih relevantnih standarda kvalitete kao što su ISO, HACCP i IFS, istovjetan poslovni model implementirat ćemo i u Srbiji, na zadovoljstvo svih naših sadašnjih i budućih poslovnih partnera koji traže rješenje za cijelu regiju. Naš je cilj potvrda pozicije vodećeg nezavisnog dobavljača integrirane logističke usluge u hladnom lancu u regiji i poželjnog partnera našim klijentima“, rekao je predsjednik Uprave RALU Logistike Zvonimir Šćurec.

RALU Logistika osnovana je 2009. godine, a podružnica RALU Srbija 2010. godine. RALU Logistika vodeća je regionalna logistička tvrtka u području hladnog lanca koja na jednom mjestu pruža logističko rješenje – od preuzimanja robe do isporuke na prodajno mjesto.Tvrtka posluje na području cijele EU i Rusije, većinu prometa ostvaruje na području zemalja EU i ima više od 350 zaposlenih i 200 modernih vozila - hladnjača.

15.6.2016.


Na Vrh Print Pošalji prijatelju