RALU Logistika raspisala likovni natječaj za učenike OŠ Rugvica

ZAGREB, 20. travnja, 2016. – Novi logističko - distributivni centar u Rugvici, osim što tvrtki osigurava najsuvremeniju vlastitu infrastrukturu i predstavlja prekretnicu u razvoju RALU Logistike, predstavlja i početak izgradnje odličnih dobrosusjedskih odnosa s lokalnom zajednicom.

Od prvih dana tako se stvorila posebna povezanost s Osnovnom školom Rugvica i njezinim učenicima, koji sada već redovito svojim crtežima i različitim kreativnim uradcima uveseljavaju djelatnike kompanije.

RALU je ovog proljeća raspisala likovni natječaj u kojem mogu sudjelovati učenici i učenice od prvog do osmog razreda OŠ Rugvica. Cilj natječaja usmjeren je na važnost uporabe suvremenih prijevoznih sredstava za prijevoz robe u globalnom društvu. Razvojem kritičkog mišljenja prema tendencijama koje narušavaju prirodnu ravnotežu te osvješćivanje potrebe da je svaki pojedinac dužan živjeti i djelovati u suglasju s prirodom, učenici trebaju uporabom recikliranih materijala realizirati zadani motiv.

Natječaj završava 6. svibnja kada će stručno povjerenstvo odabrati po 3 najbolja rada u dvije kategorije likovnih radova, dok će razredni odjel koji „ponudi“ najviše kreativnih rješenja biti nagrađen posebnom nagradom. Najkreativnija učenička ostvarenja izložit će se u prostorijama RALU-a gdje će kao stalni postav uljepšavati prostor.

Više o natječaju možete saznati ovdje.

20.4.2016.


Na Vrh Print Pošalji prijatelju