Suradnja tvrtki RALU i SPAR Hrvatska

ZAGREB, 26.6.2019.- Prije nepunih godinu dana RALU je započeo poslovnu suradnju s tvrtkom SPAR Hrvatska, koja uključuje distribuciju, skladištenje i manipulaciju svježeg mesa. Implementacija opreme SPAR-a na lokaciji Rugvica i povezivanje sa sustavom RALU Logistike odrađeno je u kratkom roku kako bi se što prije moglo krenuti s operativnim dijelom poslovanja.

Nakon uvodnih testiranja,  danas s ponosom možemo reći kako oko 30 zaposlenika RALU-a svakodnevno svoje obveze ispunjava s ciljem održavanja visoke kvalitete i kvantitete za SPAR i INTERSPAR program svježeg mesa.

U logističko-distributivnom centru Rugvica, osim zaposlenika RALU-a, svoje obaveze ispunjavaju i zaposlenici iz SPAR Hrvatska koji svakodnevno kontroliraju kvalitetu svježeg mesa, kako bi krajnjem kupcu omogućili kvalitetne i sigurne proizvode.

Do danas se ova suradnja pokazala odličnom poslovnom odlukom za obje strane, te se nadamo da će se ona s vremenom povećavati i nastaviti na obostrano zadovoljstvo. Također, ovom suradnjom RALU Logistika nastavlja razvoj u zacrtanom smjeru, s ciljem suradnje s velikim i ozbiljnim klijentima, imajući kvalitetu uvijek na prvome mjestu.
 
 

15.7.2019.


Na Vrh Print Pošalji prijatelju