RALU Hrvatska

RALU Hrvatska prevozi sve vrste roba u kontroliranim temperaturnim uvjetima na području Europe i Rusije. Tvrtka posjeduje 100 modernih i suvremeno opremljenih kompozicija tegljača i poluprikolica za prijevoz svih vrsta tereta u bilo kojim temperaturno kontroliranim uvjetima. RALU  omogućuje preuzimanje i prijevoz LTL (engl. less than truckload) pošiljki s tržišta zapadne Europe (Njemačka, Beneluks) i njihovu dostavu na odredišta u Hrvatskoj, Sloveniji i Srbiji.

RALU Hrvatska na području cijele Republike Hrvatske skladišti hlađenu i smrznutu hranu i farmaceutske proizvode te ih distribuira na prodajna mjesta .

Logističke operacije skladištenja i distribucije u Hrvatskoj se obavljaju iz hlađenoga centralnog skladišta u Zagrebu i iz regionalnih pretovarnih skladišta u Rijeci, Splitu i Slavoniji.

Trenutačni kapacitet skladišta u kontroliranim temperaturnim uvjetima (hlađeni i duboko smrznuti) iznosi 3 000 paletnih mjesta, a u 2015. godini planira se proširenje na 12 000 paletnih mjesta.

Usluga skladištenja, osim najma paletnog mjesta, obuhvaća i sve vrste skladišnih usluga kao što su pretovarne manipulacije, komisioniranje po dostavnim mjestima, etiketiranje robe, prepakiravanje, upravljanje zalihama, kao i usluge carinskog skladištenja.

Izgradnjom novoga logističkog centra 2015. godine RALU Hrvatska znatno će povećati kapacitet i dodatno povisiti kvalitetu usluga skladištenja i distribucije u hladnom lancu te svojim partnerima osigurati vrhunsku uslugu i mogućnost razvoja poslovanja.

Kvaliteta rada i poslovnih procesa RALU Hrvatske potvrđena je certifikatima HACCP i ISO 9001:2008 za transport, skladištenje i distribuciju robe u kontroliranim temperaturnim uvjetima, a od početka 2014. i certifikatom „IFS Logistics“.
 

Na Vrh Print Pošalji prijatelju