RALU Srbija

RALU Srbija prevozi sve vrste roba u kontroliranim temperaturnim uvjetima. S flotom od gotovo 50 kompozicija (tegljača i hladnjača/poluprikolica), RALU je jedna od najvećih i najmodernijih transportnih tvrtki u Srbiji, a profesionalnim pristupom u kontaktu s klijentima i dobavljačima kontinuirano potvrđuje ugled i lidersku poziciju u transportu u kontroliranim temperaturnim uvjetima.

RALU Srbija prevozi robu po principu punog kapaciteta kamiona (FTL – engl. Full Truckload), a nudi i zbirni i grupni prijevoz (LTL – engl. Less Than Truckload). Zadnje dvije godine kontinuirano se usavršava i raste transport roba prema Rusiji, Bjelorusiji i Kazahstanu. RALU Srbija pokreće i uslugu prijevoza u kontroliranim temperaturnim uvjetima na točno određenim koridorima iz pravca zapadne Europe prema Balkanu i Mađarskoj.

Kvaliteta rada i poslovnih procesa RALU Srbije potvrđena je certifikatima HACCP i ISO 9001:2008 za transport u kontroliranim temperaturnim uvjetima, kao i auditima uvaženih međunarodnih klijenata iz industrija hrane, duhanskih i farmaceutskih proizvoda.

Na Vrh Print Pošalji prijatelju