Povijest

Brend RALU već je više od 25 godina prisutan na hrvatskom tržištu i sinonim je za pouzdanost i kvalitetu u transportnim i logističkim uslugama.

Vlasništvo je g. Luke Rajića koji je s timom suradnika 1990. godine krenuo u svoje prvo veliko poduzetničko ulaganje osnovavši RALU specijaliziranu za transport. Kompanija je, zbog visoke kvalitete poslovanja i profesionalnog tima, brzo rasla te je postala vodeća prijevoznička tvrtka na području regije, a brend RALU izrastao je u sinonim za vrhunsku transportnu uslugu.

Nakon promjene vlasništva transportne kompanije, g. Rajić 2009. godine osniva novu kompaniju RALU Logistika koja se, osim transportom, bavi i pružanjem logističkih usluga (skladištenjem i distribucijom) u hladnom lancu na području Hrvatske i susjednih zemalja regije. Uz podršku iskusnog tima iz RALU-a, tvrtka vrlo brzo raste i širi poslovanje te se osniva tvrtka u Srbiji.

Danas je RALU Logistika vodeći nezavisni dobavljač logističke usluge u hladnom lancu s više od 300 zaposlenih i 200 vozila te ubrzano širi skladišno poslovanje.
 


Na Vrh Print Pošalji prijatelju