RALU logistika lansirala novu internetsku stranicu

ZAGREB, 01.04.2014. – Logistička kompanija RALU logistika lansirala je na .com domeni, www.ralulogistics.com novu internetsku stranicu, obogaćenu novim sadržajima i vizualima.

Nova stranica ima dopadljiv i moderan dizajn, ali je i vrlo funkcionalna, pa posjetitelj na naslovnici može pronaći sve ključne informacije – od ključnih aktivnosti kompanije koje se komuniciraju putem centralnog bannera, preko detaljnih obrazaca za podnošenje ponude i mogućnosti praćenja robe u transportu, pa sve do informacija o uslugama. Na projektu je radio tim sastavljen od pojedinaca iz različitih odjela u kompaniji kako bi se osiguralo da svi segmenti bitni za poslovanje RALU logistike nađu svoje mjesto na novoj platformi.

Predsjednik Uprave RALU logistike Zvonimir Šćurec istaknuo je kako je nova web stranica prilagođena zahtjevima klijenata te im olakšava pristup svim potrebnim informacijama o RALU logistici koja intenzivno širi i razvija svoje poslovanje. „Pokretanje nove web stranice događa se u trenutku kad krećemo s intenzivnim logističkim aktivnostima, pa će nova web stranica podržati naše aktivnosti u tome, ali i u svim ostalim segmentima. Putem web stranice vjerno prenosimo našu namjeru klijentima pružiti jedinstvenu i vrhunsku uslugu, odnosno da će posao koji nam je povjeren biti obavljen uz poštivanje najviših standarda.“, rekao je g. Šćurec naglasivši kako su najviši standardi kvalitete ugrađeni u svaki segment poslovanja, pa i u novu web stranicu koja će omogućiti još bolju povezanost klijenta i kompanije.
Posebna novost na stranici je dio korisni linkovi, odnosno poveznice na mnogobrojne relevantne stranice na razini cijele Europe putem kojih se na jednom mjestu pružaju brojne informacije korisne pri planiranju putovanja, od npr. cijena  goriva u Europi, prometnih pravila po zemljama do vremenske prognoze.

RALU logistika je vodeća nezavisna regionalna logistička kompanija u segmentu hladnog lanca koja na jednom mjestu pruža logističko rješenje – od preuzimanja robe do isporuke na prodajno mjesto. RALU Grupa ima tvrtke u tri zemlje (Hrvatska, Srbija, Mađarska) i više od 300 zaposlenih, a s više od 170 najmodernijih vozila u mogućnosti je pružiti usluge transporta na cijelom području Europe i Rusije.

1.4.2014.


Na Vrh Print Pošalji prijatelju