Skladištenje i distribucija

Distribucija

RALU Logistika distribuira robu koja zahtijeva temperaturno kontrolirane uvjete (duboko smrznuti i/ili hlađeni) na čitavom području Republike Hrvatske.

Iskusan i visokoobrazovan tim osigurava najvišu kvalitetu usluge, uz potpuno poštivanje integriteta hladnog lanca od preuzimanja do dostave robe.

Poslovna strategija RALU Logistike jest partneru ponuditi cjelovito logističko rješenje i omogućiti mu usredotočenost na vlastitu osnovnu djelatnost.

Skladištenje

Usluge skladištenja obavljaju se u hlađenim centralnim skladištima u Zagrebu i Beogradu, te u regionalnim skladištima u Rijeci, Splitu i Osijeku.

Trenutačni kapacitet skladišta u Hrvatskoj u kontroliranim temperaturnim uvjetima i rasponu temperature od -25 do +25 C (hlađeni i duboko smrznuti) iznosi 10.000 paletnih mjesta, te obuhvaća 4.000 m2 cross-dock zone i zone za dodatne logističke usluge.

Kapacitet skladišta u Srbiji u kontroliranim temperaturnim uvjetima i rasponu temperature od -25 do +25 C (hlađeni i duboko smrznuti) iznos 8.000 paletnih mjesta, te obuhvaća 2.000 m2 cross-dock zone i zone za dodatne logističke usluge.

Usluga skladištenja, osim najma paletnog mjesta, obuhvaća i sve vrste skladišnih usluga kao što su pretovarne manipulacije, komisioniranje po dostavnim mjestima, etiketiranje robe, prepakiravanje, upravljanje zalihama, kao i usluge carinskog skladištenja.

Iskusan i visokoobrazovan tim, suvremena skladišna oprema i moderan WMS (engl. Warehouse Management System) sustav upravljanja skladišnim operacijama osiguravaju najvišu kvalitetu usluge, uz potpuno poštivanje integriteta hladnog lanca od preuzimanja, preko skladišnih manipulacija do isporuke robe.

Kvaliteta rada i poslovnih procesa RALU Hrvatske potvrđena je certifikatima HACCP i ISO 9001:2008 za transport, skladištenje i distribuciju robe u kontroliranim temperaturnim uvjetima, a od početka 2014. godine i certifikatom „IFS Logistics“.

Sa svoja dva logističko-distributivnog centra, u Hrvartskoj i Srbiji, RALU Logistika utvrđuje poziciju vodećeg logističara u ovom dijelu Europe u hladnom lancu, a svojim partnerima omogućuje visokoprofesionalnu, vrhunsku, povoljnu i dugoročno pouzdanu uslugu skladištenja i distribucije.

Na Vrh Print Pošalji prijatelju